Soluții complete pentru magazinul tău

Soluții complete pentru magazinul tău

Clienți mulțumiți de serviciile noastre
95%

ENACRISGRUP este furnizorul tău de soluții profesionale pentru un magazin complet. Suntem specializați în crearea de sisteme funcționale pentru magazine și depozite, punând la dispoziție expertiza noastră de consultare, proiectare și montare, plus toate materialele necesare.

Expertiza noastră

Suntem partenerii tăi

Operăm din 2020 și până în prezent am reușit să planificăm și să ajutăm atât întreprinderi mici și mijlocii, cât și retaileri mari, depozite și afaceri cu nevoi complexe de depozitare și manipulare a mărfii.

50

Proiecte completate

50

Clienti multumiti

Serviciile noastre

Amenajarea magazinului

Indiferent de zona geografică ori dacă operezi în mediul urban sau rural, clienții tăi vor aprecia întotdeauna dacă spațiul de vânzare este curat și plăcut ochiului. Dacă reușești să asiguri un mediu plăcut, dar și un magazin în care clienții tăi pot să găsească ușor produsele de care au nevoie, garantat aceștia te vor răsplăti revenind și cumpărând ori de câte ori au nevoie.

Sisteme Frigorifice

Mai ales în domeniul alimentar, ținerea produselor la rece la temperatura indicată de producător ori conformă cu alte standarde în vigoare este o necesitate care trebuie tratată cu strictețe. ENACRISGRUP îți aduce o ofertă variată de sisteme și echipamente frigorifice, instalații de refrigerare și congelare, prin care vei putea afișa și depozita marfa în condiții de siguranță, respectând normele în vigoare.

Folosirea spațiului

Cea mai mare capcană în care cad proprietarii de magazine e să pună produsele unele peste altele până când nu mai știu nici ce au pe inventar. Trecând de aspect, clienții tăi nici nu vor ști că tu ai la vânzare un produs de care au nevoie și vei ajunge în situația să faci vânzări numai răspunzând la întrebarea: „dar asta aveți?”. Cu soluțiile profesionale pentru un magazin complet oferite de ENACRISGRUP.ro, vei putea să folosești spațiul magazinului tău la maxim și să îți afișezi eficient tot inventarul.

Controlul prețurilor

Te-ai săturat de replica: „Acolo arată alt preț?”. Prețul pe caiet, pe tabel, sau pe etichete pot funcționa până la un punct. Un sistem bine pus la punct de poziționare a produsului la raft, alături de sistemele de etichete de preț electronice te vor ajuta nu numai să afișezi prețul corect întotdeauna, dar îți vor da și un control absolut și corect asupra prețurilor pe care le afișezi. 

Prevenirea furtului

Magazinele mici, dar și mari în care organizarea lipsește sau e la un nivel de bază vor suferi mereu pierderi din cauza furtului. Cel mai rău e că de multe ori, cei care fură din magazine arată a persoane pe care nici nu le-ai bănui vreodată. Dar datorită sistemelor de ghidaj și antifurt pe care ți le pune la dispoziție ENACRISGRUP, posibilii hoți se vor gândi de două ori înainte să încerce să fure ceva de la tine.

Clientii nostri

Cu cine am lucrat

Recenzii

Părerile clienților nostri

Chat
1
Contactează-ne
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?