Cărucioare cumpărături si pentru marfă

Oferim peste 65 de tipuri de cărucioare de cumpărături, cu capacități între 22 litri și 240 litri, și cărucioare pentru marfă. Acestea sunt necesare atât în supermarketurilor cât și magazinelor de tip cash&carry or DIY.

Avantaje cărucioarelor

Cărucioare cumpărături și marfă ENACRISGRUP au următoarele avantaje:

Sari direct la ce produse te interesează

Cărucioare cumpărături

Rafturile de paleți pentru condiții normale sunt un sistem de înaltă performanță format din spații în care paleții pot fi puși spate în spate ori câte unul pe rând. Lărgimea coridoarelor dintre rafturi se poate personaliza în funcție de stivuitoarele clientului. Aceste rafturi de depozitare pentru paleți sunt fabricate din oțel galvanizat și sunt certificate în concordanță cu standardele EN 102443.1, UNI EN 15512, EN 15620 și TUV Product Service Gmbh.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru cărucioare cumpărături

Cărucioare pentru marfă

Sistemul de rafturi gravitaționale ușoare Carton Flow este un sistem cu role gândit special pentru activitățile în care marfa din spate trebuie să ajungă cât mai facil în față. Acest tip de rafturi sunt proiectate cu role într-un plan înclinat și au o prin care se încarcă marfa și o parte pe care se descarcă marfa. În acest fel când un produs sau pachet este luat din raft, următorul va coborî pe role în locul acestuia.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru cărucioare pentru marfă
Chat
1
Contactează-ne
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?