Rafturi metalice pentru depozitare

ENACRISGRUP îți pune la dispoziție o gamă largă de rafturi metalice pentru spații de depozitare și pentru magazine. Rafturile pentru magazine și depozite te vor ajuta să folosești capacitatea spațiului tău la maxim!

Gama de rafturi pe care o punem la dispoziție include atât rafturi pentru mărfuri cu greutate mică, cât și rafturi pentru mărfuri grele.

Vezi mai jos ce opțiuni de rafturi metalice pentru depozitare avem.

Avantajele rafturilor

Cu rafturile metalice pentru depozitare ENACRISGRUP ai următoarele avantaje:

Sari direct la ce produse te interesează

Rafturi paleți condiții normale

Rafturile de paleți pentru condiții normale sunt un sistem de înaltă performanță format din spații în care paleții pot fi puși spate în spate ori câte unul pe rând. Lărgimea coridoarelor dintre rafturi se poate personaliza în funcție de stivuitoarele clientului. Aceste rafturi de depozitare pentru paleți sunt fabricate din oțel galvanizat și sunt certificate în concordanță cu standardele EN 102443.1, UNI EN 15512, EN 15620 și TUV Product Service Gmbh.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturile pentru paleți de condiții normale

Rafturi gravitaționale ușoare (Carton Flow)

Sistemul de rafturi gravitaționale ușoare Carton Flow este un sistem cu role gândit special pentru activitățile în care marfa din spate trebuie să ajungă cât mai facil în față. Acest tip de rafturi sunt proiectate cu role într-un plan înclinat și au o prin care se încarcă marfa și o parte pe care se descarcă marfa. În acest fel când un produs sau pachet este luat din raft, următorul va coborî pe role în locul acestuia.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi gravitaționale ușoare
(Carton Flow)

Rafturi gravitaționale pentru paleți
FIFO (Pallet Flow)

Principiul folosit în cazul rafturilor gravitaționale a fost adaptat și în cazul rafturilor pentru paleți. Astfel, rolele și planul înclinat sunt folosite pentru a asigura depozitarea și managementul stocurilor mari, în paleți într-un sistem First-In-First-Out. În sistemul de rafturi gravitaționale pentru paleți FIFO, primul palet introdus (pe o parte) va fi și primul scos (pe cealaltă parte).

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi gravitaționale pentru paleți
FIFO (Pallet Flow)

Rafturi gravitaționale pentru paleți
LIFO (Pallet Flow)

Sistemul de rafturi pentru paleți Last-In-First-Out este asemănător sistemului de rafturi gravitaționale FIFO. Diferența majoră este că stivuitorul împinge paleții pe role când încarcă raftul și îi trage când îl descarcă. Acest sistem este ideal mai ales în cazul spațiilor în care raftul trebuie pus cu o parte la perete și nu se poate proceda la utilizarea ambelor părți.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi gravitaționale pentru paleți
LIFO (Pallet Flow)

Rafturi Drive-in

Sistemul de rafturi metalice de tip Drive-in oferă o depozitare de înaltă densitate, în sistem bloc, maximizând spațiul cubic. Acest tip de rafturi sunt potrivite mai ales în cazul produselor mai fragile, cu o viteză de încărcare, descărcare și rotație mai redusă. Paleții sunt introduși și extrași cu ajutorul șinelor de ghidaj.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi Drive-in

Rafturi paleți depozit frigorific -28°C

Sistemele de rafturi de paleți pentru depozitare la temperaturi de până la -28°C sunt realizate din oțel galvanizat și sunt certificate EN 102443.1, UNI EN 15512, EN 15620 și TUV product service GMBH. Oferă o flexibilitate foarte mare și o putere de personalizare în funcție de posibilitățile de înălțime și mișcare ale spațiului. Acestea pot fi proiectate și montate în sistem simplu sau spate în spate.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi paleți depozit frigorific -28°C

Rafturi mezanin

Rafturile mezanin sunt perfecte pentru eficientizarea costurilor și mărirea capacității de depozitare. Acest sistem de rafturi mezanin permite crearea unui număr sporit de mezanine de forme și înălțimi variabile, după nevoi.Sistemul este realizat din oțel certificat certificat de standardul EN 10240 3.1B, UNI EN 15512 și EN 15620.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi mezanin

Sistemul de rafturi Push Back

Sistemul de rafturi Push Back este gândit pentru depozitarea împreună a unei multitudini de paleți, mai ales în adâncime. Sistemul Push Back presupune încărcarea paleților pe cărucior pentru a împinge ceilalți paleți în spate. În momentul scoaterii paletului din față, paleții din spate vor înainta.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi Push Back

Rafturi Cantilever (Unicant)

Rafturile Cantilever Unicant sunt sisteme de rafturi modulare și independente, fără fixare pe perete. Acestea sunt ideale pentru stocurile formate din elemente atipice, cu lungimi variabile, precum mobilierul, scândurile, țevile sau profilele de plastic și aluminiu. În funcție de nevoile de depozitare, acest sistem poate ajunge până la 8 metri și brațele proiectate până la 2 metri.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi Cantilever (Unicant)

Platforme Mezanin

Platformele mezanin sunt structuri metalice de înaltă capacitate folosite pentru multiplicarea suprafeței utile. Aceste platforme creează „etaje” intermediare cu spații mari între piloni, care pot fi folosite ca depozit suplimentar, birouri, spații de picking. Componente structurale sunt produse din oțel structural de înaltă rezistență, certificate 3.1 în conform standardelor EN10204.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru Platforme Mezanin

Rafturi pentru depozitare ușoară

Una din cele mai simple și rapide soluții pentru depozitare, sistemele de rafturi pentru depozitare ușoară vin la pachet cu un cost redus și un montaj imediat. Rafturile sunt realizate din oțel de înaltă calitate și oferă o capacitate optimă de depozitare suspendată sau de alt tip.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi pentru depozitare ușoară

Rafturi depozitare arhivă

Rafturile pentru depozitarea arhivelor sunt un sistem modular realizat din oțel galvanizat, gândite în mod special pentru cutii de carton și bibliorafturi. Sistemul de bază este gândit în principal pentru depozitarea obiectelor ușoare, dar seriile adiționale pe care vi le putem pune la dispoziție pot ajunge până la 8 metri înălțime și au o capacitate de până la 4800 kg.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi depozitare arhivă

Rafturi mobile pentru arhivă

Pentru a folosi cât mai mult din spațiul de depozitare rafturile mobile pentru arhivă vin cu sisteme de control al mișcării, manuale sau motorizate (la cerere), care pot închide și crea spații între unități, în funcție de nevoi. Mișcarea rafturile este asigurată pe un sistem de baze rotative din metal care se deplasează pe șinele metalice proiectate.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi mobile depozitare arhivă

Rafturi inox

Rafturile din inox (oțel inoxidabil) sunt recomandate în principal aplicațiilor în camerele frigorifice, bucătăriilor și laboratoarelor întrucât acestea răspund nevoilor actuale de igienă și rezistență la coroziune din industriile alimentară, farmaceutică și chimică. Aceste rafturi sunt versatile și ușor de reglat după nevoi.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi inox

Rafturi VNA (Very Narrow Aisle)

Rafturile VNA sunt un sistem de rafturi ce au culoare reduse, pentru a maximiza capacitatea de depozitare a spațiului alocat. Aceste rafturi pot fi folosite atât pentru o multitudine de colete de mici dimensiuni cât și pentru paleți, fiind posibilă adaptarea sistemului pentru diverse tipuri de stivuitoare.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru rafturi VNA (Very Narrow Aisle)
Chat
1
Contactează-ne
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?