Echipamente Frigo

Atât în cazul produselor alimentare cât și în cazul multor produse nealimentare, depozitarea și afișarea se face la temperaturi controlate. EnacrisGrup îți oferă echipamente frigo moderne și soluții de control al ambientului de înaltă performanță

Avantajele Echipamentelor Frigo

Cu Echipamentele frigo ENACRISGRUP ai următoarele avantaje:

Sari direct la ce produse te interesează

Mașini de gheață

Mașinile de gheață pot fi utilizate pentru a obține gheață pentru băuturi sau pentru păstrarea în condiții de siguranță a anumitor produse alimentare. Gheața este obținută rapid și în cantitatea setată de către utilizator.

masini de gheata

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru mașină de gheață

Umidificatoare

Aerul uscat poate provoca disconfort oamenilor, dar, mai mult de atât, poate afecta integritatea anumitor produse. De aceea un aparat de umidificare asigură o umiditate constantă și potrivită activității desfășurate.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru umidificatoare

Vaporizatoare și turbosuflante

Vaporizatoarele și turbosuflantele profesionale oferite de EnacrisGrup sunt potrivite pentru toate tipurile de aplicații industriale și pentru instalațiile comerciale de mari dimensiuni. Acestea ajută la păstrarea mai bună a produselor perisabile.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru turbosuflante

Unități de condensare

Unităţile de condensare oferite de EnacrisGrup îți oferă un potenţial maxim al aplicaţiilor şi opţiuni flexibile de control ale aerului și temperaturii.

unitati de condensare

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru unități de condensare

Panouri termoizolante

Panourile termoizolante sunt o soluție rapidă pentru a izola un spațiu și ajuta la menținerea temperaturii dorite. Acestea împiedică transferul termic de la interior spre exterior și invers.

panouri termoizolante

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru panouri termoizolante

Freon

Freonul este elementul de bază al tuturor instalațiilor și echipamentelor de răcire. EnacrisGrup îți poate oferi atât freon, cât și servicii de încărcare freon pentru aplicațiile industriale

freon

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru freon
Chat
1
Contactează-ne
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?