Paleți, box-paleți și containere din plastic

ENACRISGRUP îți oferă paleți, box-paleți și containere din plastic turnat într-o singură bucată prin injecție. Paleții și containerele din plastic oferite au o durată de viață mai mare decât alternativele din lemn și rezistă atât la temperaturi ridicate cât și la temperaturi scăzute.

Deși sunt realizate din plastic, paleții și containerele pe care le punem la dispoziție sunt realizate din materiale ECO.

Vezi mai jos ce variante oferim.

Avantaje paleților, box-paleților și containerelor din plastic

Cu paleții și containerele din plastic ENACRISGRUP ai următoarele avantaje:

Sari direct la ce produse te interesează

Paleți din plastic

Paleții din plastic pe care vii punem la dispoziție respectă standardele de igienă și pot fi folosiți la temperaturi de până la -30 °C sau până la +40 °C. Aceștia sunt proiectați pentru a fi compatibili cu toate sistemele standard de manipulare și transport.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru paleți din plastic

Box-paleți de plastic

Box-paleții de plastic sunt soluții robuste compatibili cu procesele zilnice de manipulare pentru multiple de industrii. Box-paleții sunt netezi la interior și au colțurile de blocare integrate pentru a facilita transportul și depozitarea.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru box-paleți de plastic

Containere din plastic

Principiul folosit în cazul rafturilor gravitaționale a fost adaptat și în cazul rafturilor pentru paleți. Astfel, rolele și planul înclinat sunt folosite pentru a asigura depozitarea și managementul stocurilor mari, în paleți într-un sistem First-In-First-Out. În sistemul de rafturi gravitaționale pentru paleți FIFO, primul palet introdus (pe o parte) va fi și primul scos (pe cealaltă parte).

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru containere din plastic
Chat
1
Contactează-ne
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?