Cărucioare pentru transport și picking

ENACRISGRUP îți pune la dispoziție o gamă largă de cărucioare pentru transport și cărucioare de picking. Fie vorba de un un supermarket, un magazin de bricolaj, un depozit sau orice afacere care comercializeaza obiecte voluminoase, îți venim în ajutor cu o varietate de cărucioare pentru transport și picking potrivite situației tale.

Verifică mai jos opțiunile disponibile.

Avantajele cărucioarelor pentru transport și picking

Cărucioarele de transport ENACRISGRUP îți oferă următoarele avantaje:

Sari direct la ce produse te interesează

Cărucioare pentru transport

Cărucioarele pentru transport diferă de cărucioarele clasice în special datorită designului lor care permite amplasarea de produse voluminoase și grele pe acestea. În prezent, acestea sunt cele mai solicitate în cazul magazinelor DIY, Cash&Carry și Bricolaj.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru cărucioare pentru transport

Cărucioare EXPRESSO

Cărucioarele EXPRESSO sunt fabricate dintr-un aliaj de aluminiu rezistent, fiind cu 50% mai ușoare și mai rezistente decât versiunile din oțel. Aceste cărucioare sunt ideale pentru o manevrabilitate superioară și o capacitate de transport sporită.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru cărucioare EXPRESSO

Cărucioare picking

Vă punem la dispoziție o varietate de cărucioare de piking pe care le puteți folosi pentru manipularea mai multor tipuri de marfă. Sunt potrivite atât pentru domeniul alimentar, bucătării și restaurante, cât și în cazul depozitelor sau alte situații în care sunt manipulate diverse produse nealimentare.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru cărucioare picking
Chat
1
Contactează-ne
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?