Protecții pentru depozite (McCue)

Buna funcționare a unui spațiu de depozitare poate fi asigurată numai prin luarea măsurilor de siguranță și de prevenție necesare. De aceea ENACRISGRUP îți pune la dispozție o gamă largă de protecții pentru depozite de la McCue.

Prin sistemele de protecție pentru depozite, ne asigurăm că activitatea, utilajele și mai ales oamenii pot să opereze cu un risc cât mai scăzut de accidentare.

Vezi mai jos opțiuni pentru protecții pentru depozite îți putem oferi

Avantaje protecțiilor pentru depozite

Cu protecțiile pentru depozite ENACRISGRUP ai următoarele avantaje:

Sari direct la ce produse te interesează

Sistem bară de protecție - FlexCore GuardRail

Sistemul FlexCore GuardRail este format din bare de protecție din polimer, cu miez din fontă ductilă, cu o putere foarte mare de absorbție a șocurilor. Aceste bare din polimer sunt folosite în principal pentru a asigura manipularea stivuitoarelor și utilajelor în siguranță, atât pentru rafturi și alte elemente ale depozitului, cât și pentru oamenii care operează în jurul acestora.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru sistemul bară de protecție - FlexCore GuardRail

Bariera FlexCore verticală

Bariera Flexcore verticală face parte dintr-un categoria sistemelor de protecție flexibile, menite să atenueze impactul. Acestea au un miez de oțel și elastomeri industriali.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru Bariera FlexCore verticală
(Carton Flow)

Barieră pietonală

Bariera pietonală formează un ansamblu modular de protecție pentru pietoni cu absorbție a șocurilor, necesare în situațiile în care în depozit operează atât vehicule cât și oameni care se deplasează pe jos. Aceste bariere pietonale au exteriorul realizat din polimer întărit la interior de un miez gros de fontă ductilă.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru Barieră pietonală

Barieră de podea CrashBarrier

Barieră de podea CrashBarrier este un sistem de tip modular de absorbție a șocurilor. Este conceput din fontă ductilă și polipropilenă, pentru a preveni deteriorarea pereților.

Ești interesat de o ofertă?

Contactează-ne pentru o ofertă pentru barieră de podea CrashBarrier
Chat
1
Contactează-ne
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?